dijous, 12 d’agost del 2010

Agost

L'agost és, sobretot, passar molta calor, que t'obliga a fotre't dues o tres dutxes diàries. Agost és no poder treballar gaire, perquè no trobes interlocutors i els que trobes encara tenen menys ganes de treballar que tú. Agost és menjar una paella amb amics a la platja Llarga, i després banyar-te i córrer les ones, imaginant-te, un altre cop, que Tarragona és a Califòrnia. Agost és no poder dormir a les nits. Agost és fer tertúlia amb els col·legues a la plaça de la Font, fins que et fan fora. Agost és, com sempre, descobrir nova-vella música: The Rain Parade, on estaveu amagats? Agost és aprofitar per mirar de recuperar temps perdut en vells projectes. Agost és, també, planificar un viatge a darrera hora amb massa condicionants: que sigui bo, bonic i barato, que no estigui ple de gent i que no li afecti la vaga de controladors aeris.

L'agost també serà vacances, i festes de Sant Magí, i festes de Gràcia. Serà, en un parell de dies, el festival de l'Associació de Músics de Tarragona, amb un nou emplaçament i amb un cartell de luxe: Love of Lesbian, Quimi Portet i, també de luxe, els amics de Z-30, La Perra Gorda, Febrero i Alberto Grima, entre d'altres. L'agost serà Miqui Puig punxant al Cós del Bou. L'agost seran castells de nou (espero) a la plaça de les Cols, que com tothom sap és la plaça més bonica del món casteller (i, a més, està a tocar de casa meva). L'agost serà, finalment, un viatge encara no concretat: hi haurà sorpresa de darrera hora? No sabem on, però sabem qui, i això és el que importa.

L'agost passa massa lent... o massa ràpid. I, quan s'hagi acabat, arribarà el setembre, que és millor.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

ohh, que macu! només hi falta l'agost dels pets com a música de fons

Guillermo Soler ha dit...

Je, je... Ja em temia que algú treuria la referència als Pets... Però un dels motius pels quals el setembre és millor que l'agost és perquè té millors cançons. Sobretot, "September gurls", de Big Star.

Anònim ha dit...

Guille:

Coincideixo amb gairebé totes les associacions que fas, excepte les musicals (ja saps que tenim cultures musicals molt diferents; més ben dit, tu segur que deus pensar que jo no en tinc, de cultura musical! Hahaha!!!).

En el meu cas hi ha una altra associació que, de jove, quan encara era "futbolero", m'amargava bastant: agost és el mes dels lamentables i prescindibles "trofeos veraniegos" de futbol (que curiosament sempre acabaven amb alguna tangana!).

Per cert, voleu fer un viatge boboba (ho captes: BO, BOnic, BArat! Hahaha!!!)?: Romania!